Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστούν...

Υπογράφουν οι:
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας 
Αριστείδης Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας
"Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ευχαριστούν τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας και τους εργαζόμενους στους δύο ανωτέρω φορείς για τη συνεργασία τους αναφορικά με την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων, απόρροια των ακραίων καιρικών φαινομένων, της έντονης και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με τη συνδρομή τους κατέστη εφικτή η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων χωρίς δυσλειτουργίες στην θέρμανση και στην υδροδότηση, ενώ δημιουργήθηκαν ασφαλείς δίοδοι και προσβάσεις στις κτηριολογικές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων.

Επίσης ευχαριστούν τους Διευθυντές σχολικών μονάδων και στους εκπαιδευτικούς που μερίμνησαν για την αποτροπή δυσχερών καταστάσεων.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο και την εκπαιδευτική διαδικασία τιμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς." 











Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας

Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος Αριστείδης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.