Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Καρυπίδου – Τανάνη Ιωάννα

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ενισχύεται με μια ακόμη δυναμική γυναικεία παρουσία. Η Καρυπίδου – Τανάνη Ιωάννα προσχωρεί στις τάξεις του δημοτικού συνδυασμού για να συμβάλλει αποφασιστικά στην προοπτική νίκης του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Καρυπίδου – Τανάνη Ιωάννα είναι πτυχιούχος νοσηλεύτρια στη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή Κιλκίς ενώ έχει σπουδάσει λογίστρια σε ιδιωτική σχολή λογιστών – εκμάθησης υπολογιστών.

Έχει εργαστεί ως διοικητική υπάλληλος στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Καρυπίδη, μέτοχο του ΚΤΕΛ Κιλκίς και έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Ανέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.