Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τσαντάκης: Σφετερισμός της ιστορικής αλήθειας και η αλήθεια είναι η μη λήθη"

"ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
(Φιλόσοφος Στράβων από την Αμάσεια του Πόντου)
Γράφει ο Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
"Κύριοι Βουλευτές
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών διαπράττετε ένα εθνικό έγκλημα. Γιατί σ’ όλο τον κόσμο θ’ αναγνωρίζεται ένα Μακεδονικό Έθνος κι αυτό θα είναι των Σκοπίων. Σ' όλο τον κόσμο θα αναγνωρίζεται μία Μακεδονική γλώσσα κι αυτή θα είναι των Σκοπιανών. Η Μακεδονία μας “εξαφανίζεται” και καταγράφεται παγκόσμια ως Βόρεια Ελλάδα.


Δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων.

Κύριοι Βουλευτές,του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έχετε ιερή υποχρέωση στην πατρίδα να σταθείτε στο ύψος της αποστολής σας και να ψηφίσετε ΟΧΙ.

Η Ελληνική Ιστορία της Μακεδονίας δεν παραχαράσσεται , δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με το Μέγα Αλέξανδρο και ο Ελληνικός Πολιτισμός της δεν διαγράφεται.

Εμείς επαγρυπνούμε κι αγωνιζόμαστε με τα όπλα της ειρήνης και της δημοκρατίας και είμαστε οι πολλοί. Οφείλετε να μας σεβαστείτε και να ακούσετε τη φωνή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.