Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόεδρος της Νίκης Ευκαρπίας ο Κώστας Πουντζουκίδης

Ανακοίνωση Νίκης Ευκαρπίας 
Νέο δυναμικό ξεκίνημα θέλει να δώσει ο Κώστας Πουντζουκίδης στην ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου Νίκη Ευκαρπίας. Την περασμένη εβδομάδα έπεσαν οι υπογραφές και μετά από εκλογές του Δ.Σ. του συλλόγου εξελέγη ως νέος πρόεδρος της Νίκης Ευκαρπίας ο Κ. Πουντζουκίδης του "Άθλου" Κιλκίς. 

Μετά το πέρας και την εκλογή του ο νέος πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την ιστορική αυτή ομάδα της Ευκαρπίας, διότι λόγω της καταγωγής μου από εδώ θέλησα το νέο ξεκίνημα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο κομμάτι του ποδοσφαίρου να συνδεθεί με την ομάδα του χωριού μου και το κατάφερα.

Μια νέα αρχή για την ομάδα ξεκινάει με μεγάλη προοπτική που θέλω να πιστεύω ότι θα αποδώσει καρπούς. Τοποθετώντας ως προπονητή τον Στάθη Πορφυρίδη γνώστη του αθλήματος και απόφοιτο ΤΕΦΑΑ πιστεύω θα δοθεί νέα πνοή και ώθηση σε αυτήν την ιστορική ομάδα.

Αν ευδοκιμήσουν οι συνεργασίες και οι στόχοι που έχουν τεθεί τότε η Νίκη Ευκαρπίας θα έχει αποκτήσει μια παιδική ακαδημία και αυτή θα είναι τα τμήματα ποδοσφαίρου του Άθλου Κιλκίς μέσα από τα οποία θα τροφοδοτείται η ομάδα με νέο έμψυχο δυναμικό. Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και εκλογή μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.