Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων Γουμένισσας και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Γουμένισσας
Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πολυπέτρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Γουμένισσας υποδέχτηκαν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. 

Ήταν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα, όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά να αγωνίζονται μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες στα γήπεδα, τόσο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και αυτή της Εθνικής Ελλάδας. 

Πριν την έναρξη του αγώνα το Δ.Σ. του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Γουμένισσας, τίμησε για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, από πλευράς ΠΑΟΚ τους Χρήστο Τερζανίδη και Φιλώτα Πέλλιο και από πλευράς Πάϊκου Γουμένισσας τους Πέτρο Σιάλδα και Ματθαίο Χρυσανθίδη. 

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ, με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ να υπερισχύουν με σκορ 6-4. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο αναψυκτήριο Disneyland στη Γουμένισσα, όπου οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα της περιοχής και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την ποιότητα του κρασιού, του τσίπουρου και της γράπας που τους προσφέρθηκαν. 

Οι ενέργειες του Δ.Σ. των παλαιμάχων της Γουμένισσας αποσκοπούν τόσο στην προβολή της περιοχής, όσο και στη δυνατότητα να γνωρίσουν οι φίλαθλοι από κοντά ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα. Το επόμενο ραντεβού των παλαιμάχων Γουμένισσας είναι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τους παλαίμαχους του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.