Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Άθλος στην Εμποροπανήγυρη 2018 και στο Κερνάμε Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Από 5 Σεπτεμβρίου 2018  ημέρα Τετάρτη έως 9 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Εμποροπανήγυρη στο Κιλκίς. Σε αυτήν την δράση του δήμου Κιλκίς συμμετείχε και με αθλητικός Σύλλογος Άθλος διατηρώντας εκθεσιακό περίπτερο εντός της περιοχής της εμποροπανήγυρης μπροστά στο Δημαρχείο του δήμου.

Το περίπτερο του Σωματείου άλλα και του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης του Άθλου άφησε θετικά μηνύματα σε όλους αφού μέσα σε δυο ημέρες Πέμπτη και Σάββατο πραγματοποίησε δυο μεγάλες δράσεις και επίδειξη την Πέμπτη αλλά και Αγώνες μαχητικών αθλημάτων το Σαββάτο.

Επίσης τις υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης στο περίπτερο του Άθλου πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις όπως φωτογραφική παρουσίαση των επιτυχιών των αθλητών του σωματείου, παρουσίαση των νέων δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ Άθλος, και μοίρασμα μπαλονιών στους μικρούς φίλους του συλλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο Τσαντάκη Δημήτριο για την παραχώρηση του περίπτερου καθώς και για την πρωτοβουλία του να γίνονται επιδειξιακές δράσεις παρουσίασης των μαχητικών αθλημάτων του δήμου μας από όλους τους συλλόγους. Συγχαρητήρια για την οργάνωση αλλά και την παραχώρηση των εκθεσιακών περιπτέρων από τον δήμο.

«Κερνάμε Κιλκίς»


Με περίπτερο συμμετείχε ο Άθλος Κιλκίς στο Κερνάμε Κιλκίς που διήρκεσε από τις 30 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.


Παρουσιάστηκαν όλες οι νέες δραστηριότητες του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ καθώς και οι νέες εγκαταστάσεις στην οδό Περικλέους 20 όπου ενσωματώθηκαν φετος και αυτές στο δυναμικό του Σωματείου φτάνοντας τις εγκαταστάσεις τρεις στον αριθμό με 850 τ.μ. συνολικής επιφάνειας. 


Με 7 αίθουσες διαφόρων δραστηριοτήτων τόσο αθλητικών όσο και πολιτιστικών ενώ υπήρχε ενημέρωση για τα προγράμματα του γυμναστηρίου Golden Athlos καθώς και των δύο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου