Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα, σχετικά με την ανάπτυξη της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς

Ερώτηση βουλευτή ν. Κιλκίς Χ. Χατζησάββα, σχετικά με την ανάπτυξη της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τον ελληνικό λαό
Η υποστήριξη και προώθηση από την Πολιτεία της περαιτέρω ανάπτυξης της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, σαφώς θα επιφέρει βελτίωση των οικονομικών δεικτών ολόκληρου του νομού Κιλκίς, μέσω της αύξησης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά βεβαίως και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας για τον ελληνικό λαό.

Ο φορέας διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς (ΔΙΒΙΠΕΚ) αναζητώντας αρωγή από την Πολιτεία, έθεσε πρόσφατα διάφορα θέματα προς επίλυση ή δρομολόγηση υλοποίησης με την μορφή εγγράφου υπομνήματος προς τους φορείς τόσο της Κεντρικής Διοίκησης όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας.

Τα υποβληθέντα ζητήματα αφορούν, στην σύνδεση της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής με το Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς, στην σύνδεση του Επιχειρηματικού Πάρκου Κιλκίς με τον όμορο οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης, στην μεταβίβαση της κυριότητας των κοινοχρήστων ακινήτων και υποδομών του Επιχειρηματικού Πάρκου Κιλκίς στον φορέα διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς (ΔΙΒΙΠΕΚ), στην χρηματοδότηση έργων υποδομής μέσω ανταποδοτικών τελών, στην τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος με αριθμό 99/2017 προκειμένου να λάβει αδειοδότηση ο παιδικός σταθμός του Επιχειρηματικού Πάρκου Κιλκίς και τέλος στην κατασκευή Μονάδας σταθεροποίησης Λυματολάσπης.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Προτίθεται η Πολιτεία να συνδράμει στην επίλυση και υλοποίηση των ζητημάτων τα οποία έχει θέσει η διοίκηση του φορέα διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς (ΔΙΒΙΠΕΚ) και εάν ναι με ποιες ενέργειες;

Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Χατζησάββας
Βουλευτής Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.