Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς

Σε εορταστικό κλίμα το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Το παρόν τους έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ που έδωσαν και δέχθηκαν πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, καλωσορίζοντάς την όπως της πρέπει, με αισιοδοξία και τραγούδι.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος ενώ στη συνέχεια η χορωδία του ΚΑΠΗ Κιλκίς ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Δ. Σαλτσίδη.

Η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ. Χ. Σοφού επαίνεσε τη συμμετοχή και τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ που δίνουν ζωντάνια στα πολιτιστικά και κοινωνικά τεκταινόμενα της περιοχής μας . Μικρά βασιλοπιτάκια και κεράσματα μοιράστηκαν σε όλους τους παριστάντες. Το φλουρί που συνοδευόταν από δώρο ενός σετ κομπολογιού - στυλού κέρδισαν οι Π. Καραπουρτσίδης και Δ. Σισμανίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Α. Νικολαϊδης και ο γεν. Γραμματέας του Δήμου Γ. Γαβριηλίδης, οι οποίοι μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τους για το νέο έτος εξέφρασαν τη συνεχή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στα ΚΑΠΗ του Δήμου και στις ενδιαφέρουσες δραστηριότητές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου