Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι 2ήμεροι αγώνες Kilkis 4x4 Enduro & Navigation

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2ήμεροι αγώνες Kilkis 4x4 Enduro & Navigation το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου που διοργάνωσε ο ΧΩΜΑ Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και του Δήμου Κιλκίς.

Η διοργάνωση είναι ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα τόσο του αγωνιστικού μέρους της Enduro όσο και της συνολικής εμπειρίας Navigation που απεκόμισαν οι συμμετέχοντες. Είναι φανερό πως ήδη δρέπει τους καρπούς του περσινού Φιλικού Hobby Trophy καθώς η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε αρκετούς νέους συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζουμε πως είναι η πρώτη φορά που διοργανώνονται επίσημοι αγώνες υπαγόμενοι στην ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κιλκίς, το δασαρχείο Κιλκίς, και την αστυνομία για την διευκόλυνση που παρείχαν. Την ΕΠΟΜΕΑ και τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη και τον κ. Θεόφιλο Κυριακίδη από την KilkisWebTV για την βιντεοκάλυψη.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες διανύουμε επιλέγουν να στηρίξουν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και τις δράσεις τους.
Αλέξανδρος Ι. ΚΤΕΟ, Τσιτλακίδης υγρά καύσιμα, Βαφειάδης καυσόξυλα, Θαμνίδης μεταφορική και φυσικά τον Μαχητή Κιλκίς ως χορηγό επικοινωνίας.

Τέλος την Quinda 4x4, το California club 4x4 και το thessdrive για τα δώρα στους νικητές του αγώνα.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.