Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Β/μιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς - Γραφείο Φυσικής Αγωγής 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ν. Κιλκίς Α’Φάσης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν.Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ)
Στους αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ συμμετείχαν 65 μαθητές και 35 μαθήτριες από όλα τα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ του Ν. Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 22/3/2017 στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και τα αποτελέσματα είναι ΕΔΩ
 
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Κιλκίς συγχαίρουν τους μαθητές – μαθήτριες των ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. 

Θα θέλαμε επίσης , μια και κάθε τέτοια προσπάθεια είναι ομαδική, να ευχαριστήσουμε τους σχετικούς φορείς αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτών των αγώνων.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και τον Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ που καλλιεργούν το άθλημα του Στίβου στην πόλη μας για τη διάθεση του απαραίτητου αθλητικού υλικού για τη διεξαγωγή των αγώνων (ακόντια, δίσκους, σφαίρες κλπ) και τους προπονητές τους κ.Κωνσταντίνο Μηναρετζή , κ.Αλέξανδρο Παυλίδη και κ.Χαράλαμπο Μηναρετζή για την παρουσία τους και τη βοήθεια που μας παρείχαν με την εμπειρία τους στο άθλημα αυτό.

Ευχαριστούμε τον κ Νικόλαο Σερασκέρη, ο οποίος διέθεσε εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς τους καινούργιους βατήρες εκκίνησης ολυμπιακών προδιαγραφών για τους δρόμους ταχύτητας.

Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Χρήστογλου , καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αν και έχει συνταξιοδοτηθεί, βρίσκεται πάντα δίπλα στους πανελληνιονίκες μαθητές-αθλητές του και στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τη μέρα των αγώνων.

Ευχαριστούμε φυσικά και τους υπαλλήλους του Ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κιλκίς , τον κ. Στέλιο και την κ. Ελένη που ήταν μαζί μας τη μέρα των αγώνων και υποστήριξαν με μεγάλη προθυμία όλη τη διαδικασία αλλά και τον πεντακάθαρο και εξαιρετικά φροντισμένο χώρο του Σταδίου.

Και φυσικά, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που παρευρέθηκαν στους αγώνες έχοντας το διπλό ρόλο, του συνοδού καθηγητή των μαθητών των Λυκείων τους αλλά και του εφόρου-κριτή στα αγωνίσματα της ημέρας, ως μέλη της αγωνόδικης επιτροπής.

Έτσι λοιπόν, είχαν τη δυνατότητα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων του νομού μας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού στον καλύτερο χώρο, με τους καλύτερους υποστηρικτές (κριτές, εφόρους, συνοδούς, προπονητές) την καλύτερη μέρα εδώ και χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.