Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Έρευνα ΣΟΚ: Θέλουν να προωθήσουν Γερμανικές μπύρες στο Κιλκίς

Γερμανικός Δούρειος Ίππος στο Κιλκίς
Ρεπορτάζ: Πάνος Μαύρος
Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί να πετύχουν με πόλεμο, μάχες, κατοχή και αίμα πριν 77 χρόνια, το καταφέρνουν σήμερα πανεύκολα και χωρίς να "τρυπήσει ρουθούνι"... 

Οι μυστικοί ρεπόρτερ της Γνώμης που αλωνίζουν νύχτα-μέρα το Κιλκίς, διαπίστωσαν πως εδώ και καιρό έχουν εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο της περήφανης πόλης μας ( φώτο), ειδικά και άριστα εκπαιδευμένες Γερμανικές αστυνομικές μονάδες.

Το επίσημο πρόσχημα βέβαια είναι ότι ήρθαν να βοηθήσουν στο προσφυγικό πρόβλημα. Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, διότι όταν "η αλεπού τριγυρνάει στο παζάρι" σίγουρα δεν είναι για καλό σκοπό... Και τι δουλειά έχει άραγε η "Γερμανική αλεπού" στο παζάρι που λέγεται Κιλκίς; 

Εμείς αστυνομία δεν έχουμε; Στρατό; Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία που φώναζαν οι παλιοί Πασόκοι και σημερινοί Συριζέοι; Έχουμε τα παραπάνω ή μήπως... όχι ; Τότε γιατί μας κατσικώθηκαν στο κεφάλι κι αυτοί; Μαζί με Ασιάτες, Αφρικάνους, ΜΚΟ, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις; Όλοι στο ασήμαντο και φτωχό Κιλκίς; Δουλειά δεν έχουν στη Γερμανία; 

Γιατί ήρθανε εδώ; Δε γνωρίζουν ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν και παλαιότερα έτσι με τον τσαμπουκά; Σκότωσαν και έσφαξαν τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, και τώρα τους χρωστάμε κι από πάνω ! Μας δανείζουν, αγοράζουμε τα προϊόντα τους, μας βρίζουν, μας απειλούν, τους ξεπουλάμε ότι έχουμε και δεν έχουμε σε τιμή κοψοχρονιάς. Και μας φέρνουν και τη Γερμανική μπατσαρία κι από επάνω;

Οι "φίλοι μας οι Γερμανοί" λοιπόν, δεν χόρτασαν που αγοράζουμε σαν πρόβατα από τα μαγαζιά τους που άνοιξαν σε κάθε Ελληνική πόλη, δεν ικανοποιήθηκαν που αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους, τα ψυγεία, τηλεοράσεις τους, τα λουκάνικά τους, δεν ηρέμησαν που έχουν στην κατοχή τους πλέον πρώην ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, πρώην ΔΕΚΟ, κανάλια, κλινικές, αεροδρόμια και, και, και.... 

Τώρα θέλουν να ξεχάσουμε και το αγνό τσιπουράκι μας και να πίνουμε μόνο Γερμανικές μπύρες !

Έτσι -και είναι επιβεβαιωμένο από τα λαγωνικά της Γνώμης- πως η παρουσία των Γερμανών αστυνομικών, βασικό σκοπό έχει την προώθηση της νέας Γερμανικής μπύρας χωρίς αλκοόλ την περίφημη "Adolfbeer" με σήμα το μουστάκι. Το σατανικό τους σχέδιο έχει ως εξής: Τα Γερμανικά βαν ( φώτο) θα βγαίνουν κάθε βράδυ σαν μπλόκα παντού στο Κιλκίς με το πρόσχημα του αλκοτέστ. 

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως για να "τσιμπήσει" ο κόσμος του Κιλκίς, θα λένε πως λόγω των πολλών τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα, η βασική αιτία είναι το μεθύσι από τσίπουρο ( χειρότερο η γράπα που δεν έχει και γλυκάνισο). Έτσι θα πρέπει πλέον οι Έλληνες να ξεχάσουν όσα ήξεραν για τοπικά παραδοσιακά ποτά και να πίνουν πλέον τη νέα μπύρα χωρίς αλκοόλ τη Γερμανική "Adolfbeer". 

Επιπλέον θα δίνουν στους οδηγούς να τη δοκιμάσουν, αλλά και μια εξάδα δώρο, σαν προωθητική διαφημιστική κίνηση. Τον Κιλκισιώτη μόλις του δώσεις κάτι τζάμπα και σε μορφή δώρο τον κέρδισες !

Δυστυχώς όμως δεν λογάριασαν τον Κωστίκα και το Γιωρίκα....

Δυστυχώς όμως οι φίλοι μας οι Γερμανοί "λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο" και όλα τους ήρθαν μπούμερανγκ ! Πριν λίγες ημέρες σε μπλόκο-αλκοτέστ μπροστά στο γήπεδο του Κιλκισιακού, οι Γερμανοί σταμάτησαν τον Κωστίκα και το Γιωρίκα οι οποίοι επέστρεφαν από λαϊκοποντιακό γλέντι στην πρώην "Λεμόνα". 

Ο Κωστίκας ήταν σχεδόν ημιλυπόθυμος από τα τσίπουρα, ενώ ο Γιωρίκας απλά ήταν λιώμα επειδή είχε και ένα νταλκά με παντρεμένη Ελληνοπόντια από το Σοχούμ και έπρεπε να τη συναντήσει, αφού ο άντρας της δούλευε νυχτερινός στο Σταυροχώρι. 

Οι βλοσυροί Γερμανοί κόντεψαν να λιποθυμήσουν από τη μπόχα, τόσο του αλκοόλ, αλλά κυρίως γιατί ο Κωστίκας την τελευταία φορά που έκανε μπάνιο, φορούσε κοντομάνικο και είχαμε ΠΑΣΟΚ... Υπέροχα χρόνια που κάναμε καθημερινά μπάνιο και όχι όπως τότε με τους δεξιούς που μπανιαριζόμασταν κάθε Σάββατο. 

Οι Γερμανοί για να δείξουν επιείκεια, έδωσαν στον Γιωρίκα να δοκιμάσει τη νέα Γερμανική μπύρα ώστε να τους πει τη γνώμη του, αλλά και εξηγούσαν τα πλεονεκτήματα της Γερμανικής μπύρας. 

Ο Γιωρίκας με το που δοκιμάζει, φτύνει την πρώτη γουλιά με αηδία φωνάζοντας: "Βρε σέφτελε Γερμανέ ! Βρε κεβεζέα Φριτς ! Ζαντός είσαι και παλαλώθες; Ντο εν αβούτο το τσίλντεμαν; Κριθάρ εδέκες με; Εμείς σεμέτερον το χωρίον το Βουρλάν, κρίθάρ έδιναμε σα μουσκάρε μουν. Μήπως και τσιλντεύνε milk !!!. Έλα να δίγωσε λίγον Κιλκισιώτικον τσίπουρον βρε τσαμουροχστισμέντσε Φριτς, να εγροικάς γεύσην".

Αυτό ήταν και η αρχή του τέλος της Γερμανικής κατοχής στο Κιλκίς. Από τη στιγμή που δοκίμασε Κιλκισιώτικο τσίπουρο ο Φριτς, όχι μόνο αρνείται να δοκιμάσει ξανά Γερμανική μπύρα, αλλά όλοι οι αστυνομικοί είναι σχεδόν λιώμα στα καφενεία και τις ταβέρνες του Κιλκίς. 

Τα κασόνια με τσίπουρα φεύγουν για Γερμανία κατά δεκάδες, ενώ οι Γερμανοί αστυνομικοί δηλώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από το Κιλκίς, αυτή τη μοναδική πόλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.