Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ξεχώρισαν οι αθλητές/ριες του Αίαντα Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Σπουδαίες επιδόσεις πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αίαντα στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλων που διοργάνωσε ο Αίας στην πόλη μας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας όπου αγωνίστηκαν δέκα παιδιά από το τμήμα υποδομής του συλλόγου. 
Η εξαιρετική απόδοση όλων των παιδιών αλλά και το πάθος τους για συμμετοχή έφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς και προπονητές.

Στο Τρίαθλο Παγκορασίδων πρώτευσε η Πατσούρη Ηλιάνα η οποία με μία εξαιρετική επίδοση στο Άλμα εις ύψος με 1,35μ πήρε την πρωτιά. Το τρίτο της μετάλλιο αυτή την φορά αργυρό το πήρε στα 60μ. μετ' εμποδίων.

Η Γεωργιάδου Σοφία κέρδισε την πρώτη θέση στην σφαίρα και την τρίτη θέση στα 1000μ. και η Χαλκίδου Στεργιανή κέρδισε την δεύτερη θέση στην σφαίρα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στις αθλήτριες Νεοφυτίδου Αναστασία και Σαλαβασίδου Καλλιόπη οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλων. 

Συνολικός απολογισμός στο τρίαθλο για τις Παγκορασίδες του Αίαντα 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο.

Στο Τρίαθλο Παμπαίδων ο Δαγκλής Στέργιος κέρδισε την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία και την δεύτερη θέση στο μπαλάκι.

Στα 1000μ. ο Μακρίδης Σταύρος κέρδισε την δεύτερη θέση, στα 60μ. ο Καρακίδης Χριστόφορος τερμάτισε δεύτερος ενώ στο μήκος πήρε την πρώτη θέση.

Η ομάδα των Παμπαίδων του Αίαντα που τελικά τερμάτισε δεύτερη πίσω από τον ΓΣ Μανδρών συμπλήρωσαν οι: Τασίδης Αντώνης, Παυλίδης Ευάγγελος και Γιορτσίδης Αναστάσιος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους και τους γονείς και φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν για να στηρίξουν τους φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες.

Κλείνοντας θέλουμε να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ πως η φιλοσοφία του συλλόγου μας είναι, όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα του Αίαντα να απολαμβάνουν τις θετικές επιδράσεις του αθλήματος που παρακολουθούν ανεξάρτητα από την αγωνιστική ικανότητα και την εξέλιξη που θα έχουν.

Αν μη τι άλλο σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά και οι προπονητές δεν πρέπει να έχουν ως αυτοσκοπό τη νίκη αλλά το ευ αγωνίζεσθαι την ευγενή άμιλλα και προπάντων την συμμετοχή.

"Το σημαντικό στην ζωή δεν είναι να θριαμβεύσεις αλλά να αγωνιστείς, δεν έχει σημασία η ήττα αλλά το να έχεις αγωνιστεί καλά." - Πιερ ντε Κουμπερτέν (αναβιωτής των Ολυμπιακών Αγώνων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.