Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Βραδιά μανιταριών στο Τραταμέντο

Ελληνικοί μικροί θησαυροί, μεγάλες & μοναδικές γεύσεις!
Η ποικιλία γεύσεων “ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ” της Φρόσως, η εταιρεία μανιταριών “ΔΙΡΦΥΣ”, το “ΓΑΙΟΤΕΧΝΟΝ” αντιπροσωπείες εκλεκτών Ελληνικών τροφίμων και ο Chef & καθηγητής μαγειρικής Κώστας Τοπούζης, παρουσιάζουν ιδιαίτερα πιάτα με βάση τα Μανιτάρια.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 8:00 το βράδυ.
“ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ” 25ης Μαρτίου 22, Κιλκίς
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2341 024651 & 6980 107 903


Η εταιρεία “Μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ” έχει στην γκάμα της πλέον των 100 Ελληνικών εξαιρετικών προϊόντων με βάση τα μανιτάρια, που έχουν μελετήσει και επιμεληθεί εξειδικευμένοι γεωπόνοι. Καλλιεργούνται στους πρόποδες του όρους Δίρφυς της Εύβοιας. 


Η γκάμα περιλαμβάνει ζυμαρικά με μανιτάρια, προϊόντα τρούφας, σάλτσες, μαρινάτα, αποξηραμένα μανιτάρια και σνακ μανιταριών όπως σοκολάτες, μπισκότα και υποκατάστατο καφέ.

Αυτή την Παρασκευή τρώμε Μανιτάρια στο "ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ"! 

Σας περιμένουμε όλους να γευτείτε ιδιαίτερες, καταπληκτικές συνταγές και νηστίσιμες γεύσεις με μανιτάρια που θα δημιουργήσει για εσάς ο Chef Κώστας Τοπούζης και φυσικά η Φρόσω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.