Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πολύκαστρο: Εκδήλωση του συλλόγου "Ευκράντη" για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δελτίο τύπου συλλόγου "Ευκράντη" 
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση τίμησε την Γυναίκα ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΜΑΞΙΜ. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κ. Γαρυφαλλιάς ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ και μήνυμά της για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το ρόλο της Γυναίκας, στην οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας. 

Μεταξύ άλλων είπε η 8η Μαρτίου κάθε έτους, έχει ορισθεί ως παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Ένας εορτασμός, που για τη χώρα μας, έχει τα τελευταία χρόνια ξεχωριστή σημασία, καθώς έρχεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, και αναπόφευκτα συνδέεται με τον ρόλο και την παρουσία της Ελληνίδας γυναίκας στην κοινωνία, τα χρόνια της κρίσης. 

Μια παρουσία, που πέρα από την προσφορά σε ότι πολυτιμότερο υπάρχει επί Γής, δηλαδή στην ύπαρξη της ίδιας της ζωής, συνδέθηκε αναπόσπαστα με την προσπάθεια να κρατηθεί συνεκτικά η ίδια η κοινωνία και κάθε μορφή οικογένειας συνεισφέροντας τα μέγιστα στο να μην διαλυθεί σε κομμάτια, πιεσμένη από τον οικονομικό μαρασμό, την ανέχεια και την ανεργία που κτύπησε πολλά νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια, παρ΄ότι η ίδια υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα της κρίσης όπως δείχνουν και τα στοιχεία. 

Αυτή την Γυναίκα τιμάμε, την μητέρα, την σύζυγο, την σύντροφο, την ερωμένη, την εργαζόμενη, την νοικοκυρά, την άνεργη αλλά πάνω από όλα την Γυναίκα που με την ομορφιά της και την προσωπικότητά της αλλά και τις αδυναμίες της, στέκεται πάντα εκεί όρθια ευαίσθητη τρυφερή και δυναμική για να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις και να νικήσει. 

Στη συνέχεια όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος τιμά μια γυναίκα από την περιοχή Παιονίας για την προσφορά της. Έτσι φέτος τίμησε την Ολυμπιονίκη Χρύσα ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ για την προσφορά της στον αθλητισμό. Ζει και εργάζεται στην ΚΥΠΡΟ, αλλά την είχαμε κοντά μας με την βοήθεια της τεχνολογίας. 

Μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση έδωσε το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Πολυκάστρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς χορεύοντας Κρητικούς χορούς. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό από της κυρίες του Συλλόγου. Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για την σημαντική βοήθεια τους. Καθώς και όλες της γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.