Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (7/3/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη δεύτερή του προπόνηση για αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε τη Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου ο Κιλκισιακός.

Τα πάντα στις τάξεις της ομάδας κυλούν αρμονικά, και αυτό που προσμένουν όλοι είναι η εξασφάλιση και σε μαθηματικό επίπεδο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Ο κ. Δανδίκας προετοιμάζει την ομάδα για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Σε αυτό το ματς επιστρέφει ο Γιώργος Σαπανίδης που εξέτισε τη τιμωρία του, ενώ μοναδικό απών θα είναι ο Δημήτρης Ευθυμιάδης.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΚαρδίτσαΣτις προπονήσεις επανήλθε τη Τρίτη η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, με δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά και αρκετό παιχνίδι με γρήγορες ασκήσεις με τη μπάλα.

Το μυαλό όλων στρέφεται πλέον στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αγιο Νέστωρα Καρδίτσας στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.