Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

"Με δύο ευρώ βοηθάτε έναν μικρό μαθητή, που πάσχει από λευχαιμία"

Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια των συλλόγων γονέων του δήμου Κορδελιού - Εύοσμου για το πρόβλημα υγείας ενός μαθητή του 2ου γυμνασίου Ευόσμου, καλεί όλους όσοι μπορούν γονείς και παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ να παρακολουθήσουν το παρακάτω θεατρικό με τιμή εισιτηρίου 2€ για να βοηθηθεί μια οικογένεια στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού της

Η ανακοίνωση - κάλεσμα
"Θεατρική παράσταση συμπαράστασης, για ένα δικό μας παιδί, μαθητή του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και η Εφηβική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου "Δ. ΓΛΗΝΟΣ" σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ“ παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ με δύο μικρά θεατρικά: “Ο γιατρός της συμφοράς "και “Η σούπα της αγάπης "σε σκηνοθεσία Αναστασίας Θυμιοπούλου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση (έξοδα νοσηλείας) του μαθητή
του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου που πάσχει από λευχαιμία.

Τιμή εισιτηρίου 2 Ευρώ

Σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας, ώστε να ενισχύσουμε οικονομικά την οικογένεια. Η παρουσία μας στην παράσταση είναι απαραίτητη για να δείξουμε όλοι μαζί ότι είμαστε δίπλα στο αγαπημένο μας παιδί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου