Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Νέα μεγάλη εμφάνιση: Κιλκισιακός-Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας 5-1

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη τρίτη του νίκη στη σειρά πήρε ο Κιλκισιακός, που το μεσημέρι της Κυριακής δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με 5-1 του Αγίου Νέστωρα Καρδίτσας.
Ετσι μετά από οχτώ αγωνιστικές, ο Κιλκισιακός έφτασε στη πέμπτη του νίκη και εξακολουθεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση της κατάταξης.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13' με τέρμα της Σακελαρίου, το συγκρότημα του Νίκου Κωτάκη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, καθώς δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, δείχνοντας πως έχει δουλευτεί σωστά.

Στο 15' η Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου με σουτ μέσα από τη περιοχή ισοφάρισε, και στο 26' έπειτα από σέντρα της Αναστασιάδου, η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΑΟΚ.

Στο 35' η Κική Αναστασιάδου με σουτ έξω από τη περιοχή σημείωσε το 3-1. Στο 54' η Θάλεια Διαμαντίδου κέρδισε πέναλτι, με τη τερματοφύλακα του Αγίου Νέστωρα να αποκρούει την εκτέλεση της Γάτσιου.

Στο 65' η Βασιλειάδου είχε κάθετο δοκάρι, και δύο λεπτά αργότερα η Αναστασιάδου είχε οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78' η Γάτσιου κέρδισε πέναλτι, η Αναστασιάδου έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, στο σώμα της τερματοφύλακα, η μπάλα βρήκε και το δεξί δοκάρι, και τελικά στην επαναφορά η Βασιλειάδου πέτυχε το 4-1.
Στο 80' έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Αναστασιάδου, η Βασιλειάδου ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Ο Κιλκισιακός την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει στη Βέροια για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη (81' Μέλανι), Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου (56' Καραβασίλη), Γάτσιου, Χατζηγεωργιάδου (67' Μαχαιρίδου), Φούρναρη, Βασιλειάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.