Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Πλήρες Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε πλήρη σχεδόν δραστηριότητα βρέθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς φιλοξενήθηκαν 13 Δεκατρία τμήματά του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η αρχή έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ντίνος Κούης όπου οι μικροί αθλητές είχαν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον άλλοτε άσο του Άρη και της Εθνικής.

Οι προτζούνιορ Μάντσεστερ του κου Κώστα Ντουντούκη συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις με πολύ ποιοτικό για την ηλικία τους ποδόσφαιρο αν και σχεδόν πάντα αγωνίζονται με ηλικιακό μειονέκτημα καθώς είναι όλοι γεννημένοι το 2009 σε μια κατηγορία προτζούνιορ που περιλαμβάνει και παιδιά γεννημένα το 2008.

Η Μάντσεστερ αγωνίστηκε με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Ντίνος Κούης.

Οι προτζούνιορ Μαρσέιγ και Μπάγερν του κ. Ορμανίδη έπαιξαν με τις ομάδες ''Ντίνος Κούης'' και Αγροτικός Αστέρας αντίστοιχα και έδειξαν σαφή βελτίωση στο παιχνίδι τους.

Οι προπαίδες ''Γιούβε'' έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2 σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή επιθετική λειτουργία αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια.

Πολύ δυνατό αγώνα έδωσαν και οι Παίδες του κ. Κώστα Ντουντούκη με αντίπαλο την ομάδα ''Ντίνος Κούης''. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε νικηφόρο για τους οικοδεσπότες όταν σε μια φάση διαρκείας στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πλούσιο ταλέντο και πανέμορφες στιγμές είχαν οι Μπαμπίνι Α1 του κ. Κώστα Τσακιρίδη οι οποίοι πέτυχαν πολλά πανέμορφα τέρματα και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων σε ένα πανέμορφο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψαν για άλλη μια φορά οι μικροί μπαμπίνι Α2 ..με την κωδική ονομασία ''Ροναλντίνιο'' οι οποίοι, πετυχαίνοντας για άλλη μια φορά σκορ πολλά με πολλά, ξεδίπλωσαν ποδοσφαιρική χάρη και ομορφιά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ'' - ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 11-5

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΜΑΡΣΕΙΓ'' - ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 13-2

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΜΠΑΓΕΡΝ'' - ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 2-8

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ''ΓΙΟΥΒΕ'' - ΝΙΚΗ ΠΟΛ. 2 - 3

ΠΑΙΔΕΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 0 - 1

ΜΠΑΜΠΙΝΙ Α1 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 8 - 5

ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙ ''ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ'' - ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ ''ΠΟΛΛΑ με ΠΟΛΛΑ'' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.