Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 26η DETROP

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην 26η DETROP - Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και την 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΚΜ καλύπτει την ενοικίαση χώρου:

➤στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16 και συμβολική οικονομική συμμετοχή 300 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), 

στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 - Oenos και συμβολική οικονομική συμμετοχή 450 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και στο 

στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 και συμβολική οικονομική συμμετοχή 400 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Επίσης τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.

Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα στο περίπτερο 16 (γαλακτοκομικα/τυροκομικά, αλλαντικά, προϊόντα κρέατος κλπ) καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10/2/2017 στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr και dao@pkm.gov.gr ή στα fax 2310989348.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Γλυκερία Καραλή στο τηλέφωνο 2310910445, και στον κ. Τριαρίδη Ευστάθιο, Γεωπόνο της ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς στο τηλ 2341350152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.