Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ακόμη μια νίκη για τον Άτλαντα Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου
Στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ φιλοξένησε η Γυναικεία ομάδα του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ όπου χάρισε στους οπαδούς της που παρακολούθησαν τον αγώνα, την νίκη με 3-0 στα σετ.

Ο ΑΤΛΑΣ μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και αυτό φάνηκε αφού πήρε και τα 3 σετ εύκολα από την αντίπαλη ομάδα με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Χειρούλη. (25-16)(25-21)(25-10).

Η αποστολή του αγώνα: ΛΙΑΛΙΑ, ΜΕΣΙΑΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΟΤΣΙ Ι, ΝΤΟΤΣΙ ΝΤ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΒΕΡΓΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΤΑΡΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Την επόμενη Κυριακή 12/1 στις 14:00 θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ την τοπική ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ. 

Λίγες ώρες πριν τυχερή στην ατυχία της η ομάδα βόλεϊ των Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς. Τυχερή καθότι πήρε την νίκη (άνευ αγώνος) με 3-0 σετ από την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ. ΔΙΟΥ που δεν προσήλθε στον αγώνα και άτυχη καθότι οι δύο βασικές πασαδόρες της ομάδας ακόμη δεν ανάρρωσαν από τους τραυματισμούς τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ενδεχομένως να αγωνισθούν και στον επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό Κατερίνης.

Οι Ακαδημίες του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συνεχίζουν τις προπονήσεις για εγγραφές ή πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη τηλ: 6937156278 & 6945670190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου