Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών και στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Εργασίες συντήρησης στην Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών και πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθεί επούλωση όλων των λάκκων που βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον ανισόπεδο κόμβο Κ-12 (Αεροδρόμιο, Ν. Μουδανιά) έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης (περιοχή Λακκώματος, περίπου 30,5χλμ) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν και εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Κ-12 έως διασταύρωση με οδό Βούλγαρη.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 8.30 π.μ. Οι εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Τρίτη 07Φεβρουαρίου 2017.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Επίσης εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και για ένα μήνα περίπου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού επί της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο, θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Παράλληλα, θα αποκλειστεί η άνοδος, με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο. Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης (αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη στη Λεωφ. Άλσους – Φυλλίρας- Θερμαϊκού -Παναγίας Σουμελά- Αεροδρομίου- Κονταξοπούλου) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.