Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Έναρξη Β’ Εξαμήνου Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς, οι Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις του Β’ εξαμήνου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Η πρώτη εισήγηση για το Β’ εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 6μ.μ., με Θέμα «Πεποιθήσεις-ταμπέλες». Εισηγήτρια θα είναι η κ. Ελένη Γρομπανοπούλου, Πτυχ. Ανθρωπιστικών Σπουδών, MSc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Οι εισηγήσεις του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς θα είναι ανοικτές με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών, χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή και θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ημέρα Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Στο τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες συμπληρώσουν το 75% του συνόλου των συναντήσεων.
Οι εγγραφές για το νέο εξάμηνο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα έναρξης των συναντήσεων.

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων για το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος - Μάιος έχει διαμορφωθεί ως εξής: Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017: Θέμα «Πεποιθήσεις-ταμπέλες». Εισηγήτρια η κ. Ελένη Γρομπανοπούλου, Πτυχ. Ανθρωπιστικών Σπουδών, MSc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017: Θέμα «Η καλλιέργεια σχέσης αγάπης του παιδιού με το βιβλίο και την ανάγνωση: ανάγκη ή πολυτέλεια;». Εισηγήτρια η κ. Ιωάννα Αρβανίτη, Σχολική Σύμβουλος 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Κυριακή 2 Απριλίου 2017: Θέμα «Η συμβολή του οικογενειακού περιβάλλοντος στη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων των μαθητών/ μαθητριών». Εισηγήτριες οι Παναγιώτα Κατσιούλα, Μ.Α. Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Κιλκίς και Παναγιώτα Σιάνου Χατζηκαμάρη, Εκπαιδευτικός MEd, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Κιλκίς.

Κυριακή 7 Μαΐου 2017: Θέμα «Συναισθηματική νοημοσύνη στη ζωή μας σήμερα». Εισηγήτρια η κ. Γεωργία Κιζυρίδου, Ψυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.