Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη νέου Αστυνομικού Διευθυντή στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ιωάννης Ταλαμπίρης, συνοδεία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κιλκίς κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Πολυκάστρου κ. Χρήστου Παπαποστόλου επεσκέφθησαν το Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη. 

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, ο κ. Γκουντενούδης έδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή τα συγχαρητήρια του για την συνολική παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή και κυρίως κατά τη διάρκεια της διαχείρισης του προσφυγικού και του έθεσε το θέμα της ανάγκης ισχυρής παρουσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλα τα επίπεδα στην περιοχή του Δήμου Παιονίας ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αντίθεση του στην κατάργηση και τη συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων στο Δήμο Παιονίας διότι οι ανάγκες για τα δημόσια αγαθά της αστυνόμευσης, της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης δεν υπόκεινται σε αμιγώς δημοσιονομικά κριτήρια.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή σε όσα ζητήματα εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου