Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση νέου αστυνομικού διευθυντή από Βεργίδη και Θωμαϊδη

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Ταλαμπίρη συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης και κ. Χρήστος Παπαποστόλου, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαΐδης.

Η σύσκεψη, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είχε και ως αντικείμενο την ενημέρωση της νέας αστυνομικής ηγεσίας του νομού για τη γενική κατάσταση του νομού η οποία επηρεάσθηκε και επηρεάζεται από το ισχυρό κύμα προσφύγων-μεταναστών κυρίως την τελευταία διετία.

Κατά τη συνάντηση οι κύριοι Βεργίδης και Θωμαΐδης έθεσαν το ζήτημα της δραστικής παρέμβασης που έγινε στον νομό στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών δομών σε όλη τη χώρα. Κατατέθηκε και πάλι η δυσφορία της Περιφερειακής Ενότητας για την απόρριψη του αιτήματος για διατήρηση και λειτουργία ενός ακόμη Αστυνομικού Τμήματος στη νότια πλευρά του νομού.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής έλαβε τη διαβεβαίωση του Αντιπεριφερειάρχη για συνεχή συνεργασία και αρωγή σε κάθε περίπτωση που θα προκύψει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου