Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Παιονία: Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Δελτίο τύπου Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ 
Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Αγ. Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"διοργάνωσε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου εκδήλωση στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Παράλληλα με τη εκδήλωση φωτίστηκε σε ροζ χρώματα το κτίριο της Δημαρχείας συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, η πρόεδρος κ. Κολεσιώτου Γεωργία ενημέρωσε για την αυτοεξέταση και για την μαστογραφία που πρέπει να γίνονται άφοβα και χωρίς ταμπού. Η άγνοια τόνισε και ο φόβος είναι τα εμπόδια στον δρόμο για τον μαστογράφο. 

Η ενημέρωση συνέχισε, είναι επιβεβλημένη και ποτέ δεν ζημίωσε κανένα. Ο υποφαινόμενος μέσα από την προσωπική του εμπειρία ανέφερε ότι ο καρκίνος επισκέπτεται πότε-πότε και τους άνδρες και για αυτό χρειάζεται προσοχή από όλους. 

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η χορωδία μας απέδωσε έργα των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μαρκόπουλου δίνοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας, χειροκροτούμενη από όλους. Στην συνέχεια οι κυρίες της χορωδίας μας, δεξιώθηκαν τους παρευρεθέντες με εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιες. Η βραδιά έκλεισε με το "γαϊτανάκι της ζωής " και με τραγούδια και χορούς υπό την μουσική συνοδεία του χοράρχη μας Αν. Παπαδόπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρ. Γκουτενούδης οι Αντιδήμαρχοι κ. Πολιτίδου Εβελίνα, Αδαμόπουλος Γιάννης και Μεμετζής Κώστας καθώς επίσης η δημοτική σύμβουλος Συμεωνίδου Σόνια, και ο πρόεδρος της δημ. κοινότητας Αξιούπολης κ. Κώστας Ζηλελίδης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Ευαγγελία Ατλάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.