Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τατίδης: "Με προβληματίζει η στάση του δημάρχου Κιλκίς"

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
"Έντονη η αντίδραση του Δημάρχου μας κ. Σισμανίδη για την ανανέωση των συμβάσεων των συμβασιούχων που εργάζονται στον Δήμο Κιλκίς, με προβλημάτισε η στάση του αλλά την θεώρησα φυσιολογική, με την λογική πως δεν επιβάλλει η κάθε κυβέρνηση πως θα διοικηθεί ο δήμος αφού υπάρχει Δήμαρχος.

Η έντονη αντίδραση όμως του Δημάρχου στην συνέχεια για τους επενδυτές στην περιοχή της Τερπύλλου στα Κρούσια, όπου θέλουν να εγκαταστήσουν μονάδες επεξεργασίας βιομάζας, με προβλημάτισε. Μάλιστα στις δικαιολογίες που επικαλείται είναι σχεδόν όλες αβάσιμες. Με τις ίδιες δικαιολογίες δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν αυτοκίνητα γιατί μολύνουν το περιβάλλον, θα έπρεπε να μείνουμε στα κάρα.

Για την λειτουργία κάθε επιχείρησης υπάρχουν νόμοι του κράτους που εφαρμόζονται υπό τον έλεγχο των ελεγκτικών φορέων, ένας από αυτούς είναι και ο δήμος.

Εάν δεν έχει εμπιστοσύνη στους ελεγκτές του Δήμου για την εφαρμογή τον νόμων δεν φταίει η περιοχή. Έχει την υποχρέωση να ενισχύσει τους ελεγκτικούς φορείς. Η περιοχή χρειάζεται οποιαδήποτε επένδυση που ανοίγει θέσεις εργασίας.

Από τις δύο αυτές σημαντικές αποφάσεις πού έχουν σχέση με την εργασία, με τους εργαζόμενους στον δήμο, δείχνει την αντίδρασή του στην κυβέρνηση ΑΝ.ΕΛ -ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να τους ενοχοποίηση ως προς την ανεργία και την ανάπτυξη της περιοχής γιατί ο Δήμαρχος είναι από την Νέα Δημοκρατία.

Αυτά πλέον δεν έχουν θέση στην κοινωνία, η κοινωνία έχει ανάγκη από συνεργασία με όλους, για την επίλυση των προβλημάτων, κάτι που αποδεδειγμένα κάνουν δύο αντίθετα κινήματα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και το ΣΥΡΙΖΑ. Κατάφεραν να δουν σε ποια σημεία συμφωνούν να συγκυβερνήσουν για το καλό του τόπου.

Για διευκρίνηση είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και έχω γνώση των μηχανολογικών στις βιομηχανίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.