Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο ASBL ELPIDA και στον κ. Frederic Winkin

"Ο Συντονιστής και το Προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ.-Κ.Υ. Πολυκάστρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Σύλλογο ASBL ELPIDA που εδρεύει στις Βρυξέλες και ιδιαιτέρως τον κο Frederic Winkin για την άμεση ανταπόκριση τους για τη δωρεά δύο (2) κλιματιστικών inverter τα οποία και τοποθετήθηκαν στα δύο ιατρεία Γενικής Ιατρικής αξίας 900 ευρώ καθώς και για την δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή DELL και ενός εξωτερικού δίσκου για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του γραφείου της Γραμματείας του Κ.Υ.Πολυκάστρου συνολικής αξίας 898,01 ευρώ.

Με την προσφορά τους , αυτή συμπαραστέκονται και συνδράμουν για ακόμη μία φορά την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου."

Με Εκτίμηση
Ο Συντονιστής του Κ.Υ.
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.