Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων στην Καρδίτσα

Δελτίο τύπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜεΑ) του Δήμου Κιλκίς και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) συμμετείχαμε από κοινού στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 28 & 29 Μαίου 2016.

Η αποστολή μας αποτελούνταν από 9 χορευτές-ΑμεΑ και 3 χορευτές-συνοδούς. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και καταφέραμε να αποσπάσουμε δύο βραβεία για την «Άρτια απόδοση των Παραδοσιακών Χορών» και την « Συγχρονισμένη Εκτέλεση της Χορογραφίας». Το σημαντικότερο βέβαια όλων είναι ότι εισπράξαμε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού και τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για το ήθος, την ευγένεια, την κοινωνικότητα αλλά κυρίως για τον αυθορμητισμό και το επικοινωνιακό χάρισμα των παιδιών μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους γονείς των παιδιών-χορευτών για την άριστη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η αποστολή μας, καθώς επίσης και τη χοροδιδάσκαλο-γυμνάστρια Σταυρούλη Αθηνά που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της συμμετέχοντας στην αποστολή μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας και την Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" για την παραχώρηση παραδοσιακών φορεσιών και τέλος την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κιλκίς για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των συνοδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου