Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

H Σουηδική οργάνωση HUMAN BRINGE Sweden, βοηθά το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Η προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας συνεχίζεται. Έτσι λοιπόν, με συστηματικές ενέργειες, του προέδρου του επιστημονικού συμβουλίου, της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου, της προέδρου του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδείσιου Ρόδου, καθώς και ομογενών από την Σουηδία, επιτεύχθηκε η ενεργοποίηση ενός Σουηδικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού, ώστε να παράσχει στο ίδρυμα μας σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς αναλώσιμο υλικό.

Πιο συγκεκριμένα η Σουηδική οργάνωση HUMAN BRINGE Sweden, αξιολογώντας την προσπάθεια που καταβάλει το Νοσοκομείο μας – μέσα σε δύσκολες ομολογουμένως οικονομικές συνθήκες - να περιθάλψει, τόσο το πλήθος προσφύγων που συρρέει καθημερινά στο ίδρυμα, όσο και τους συμπολίτες μας στους οποίους το Νοσοκομείο παρέχει τις υπηρεσίες του, απέστειλε δεκάδες πακέτα με αναλώσιμο υλικό (πάνες παιδιών, χειρουργικές ποδιές, μωρουδιακά σετ, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες κ.λ.π). Επιπλέον, στο πακέτο βοήθειας περιλαμβάνονται καρδιογράφοι, υπέρηχος, ηλεκτροκίνητες κλίνες νοσηλείας, αναπηρικά καρότσια και αρκετές βακτηρίες.

Η Διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Γ. Ν. Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο των μονάδων υγείας του Νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων του Νομού μας . 

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη πραγματοποιούνται οι διαδικασίες από τα αρμόδια τμήματα του Νοσοκομείου ώστε να συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά αλλά και κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ώστε να αποκτήσουμε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και υπηρεσίες αιχμής, στοιχεία τα οποία θα μεγιστοποιήσουν έντονα το ανταποδοτικό όφελος προς τους νοσηλευόμενους του ιδρύματος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου