Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Πλούσιο αγωνιστικά και αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Πλούσιο αγωνιστικά και αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Εκτός από τους προγραμματισμένους αγώνες της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, όπου η ανδρική ομάδα αγωνίζεται με την Αργυρούπολη στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και η ομάδα νέων ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ η οποία θα αγωνισθεί στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα με αντίπαλο τον Μικρόκαμπο στις 15.00, θα έχουν αγωνιστική δραστηριότητα σχεδόν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στις 8.30 θα αναχωρήσουν δυο λεωφορεία και την αποστολή θα απαρτίζουν τα τμήματα τζούνιορ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, προπαίδες ΡΕΑΛ, προτζούνιορ ΜΑΡΣΕΙΓ, προπαίδες ΓΙΟΥΒΕ, προτζούνιορ ΜΠΑΓΕΡ, τζούνιορ ΠΑΡΙ και προτζούνιορ ΡΟΜΑ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο του ΠΡΩΤΕΑ ΕΥΟΣΜΟΥ (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΟΚ ).

Την Κυριακή θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση με την Ακαδημία μας να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της την αντίστοιχη της ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ. Τα τμήματα που θα αγωνιστούν είναι τα μπαμπινι Α1, μπαμπινι Α2, προτζούνιορ Ατλέτικο, προτζούνιορ Μαντσεστερ, τζούνιορ Μπαρτσα, τζούνιορ Ιντερ, προπαίδες Αγιαξ και το τμήμα Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου