Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Μαρία Συμεωνίδου: "Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να δυναμώσουμε τη φωνή μας"

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΠΕ11,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΣΔΕ
ΜΕ ΤΗ ΔΑΚΕ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Στις 2 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τους αιρετούς μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ΠΥΣΔΕ - ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ.
"Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
στις 2 Νοεμβρίου επιλέγουμε τη συμμετοχή για να φανεί η δύναμή μας. Αναδεικνύουμε με την ψήφο μας ικανούς και αξιόπιστους εκπροσώπους, στηρίζουμε εργατικούς, συνεπείς και υπεύθυνους συναδέλφους, εκλέγουμε αυτούς που θα σταθούν με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα μας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Στο νέο μου ξεκίνημα δεν κυνηγώ χίμαιρες. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και λιτότητας που θίγουν βάναυσα τις εργασιακές μας σχέσεις και δημιουργούν ένα δικαιολογημένο κλίμα ανησυχίας στους εκπαιδευτικούς, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο δημόσιο σχολείο.

Αυτό που με παρακινεί είναι η φιλοδοξία μου να προσφέρω γιατί νοιάζομαι. Κοιτώντας μπροστά, αγωνιζόμενη στο μέτρο των δυνατοτήτων μου με υπευθυνότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα, θα προσπαθώ να προτείνω λύσεις για τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συναδέλφων μου, με ευαισθησία και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του καθένα χωριστά.

Φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμη στον κοινό αγώνα καταξιωμένων συναδέλφων για μια δυναμική απάντηση στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της παιδείας, σε μια κοινή προσπάθεια για αναγνώριση της αξίας του ρόλου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να δυναμώσουμε τη φωνή μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.