Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

"Αργυρή Ξανθοπούλου, τα θερμά μου συγχαρητήρια"

Υπογράφει ο Διευθυντής Δ.Ε. Κιλκίς
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Μαθηματικός
"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA 2016 -2017, επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης, Ξανθοπούλου Αργυρή, για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλε και διακρίθηκε μεταξύ 369 μαθητών και μαθητριών από τις οκτώ Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι τιμητική για τη διεύθυνσή μας η συμμετοχή της στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την 16η Δεκεμβρίου 2016 στο Στρασβούργο.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και προσπάθησαν. Τους προτρέπω να μένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να κυνηγήσουν με σθένος τα όνειρά τους. Η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο είναι η βάση για κάθε μελλοντική τους επιτυχία ως νέοι πολίτες της κοινωνίας μας.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια και στους καθηγητές, μέλη της επιτροπής και επιτηρητές, στον καθένα και την καθεμία χωριστά, για τη βοήθεια που προσέφεραν στην άψογη διενέργεια του διαγωνισμού και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο της Επιτροπής και Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης, κα Κουταλίδου Πολυξένη."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.