Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

8η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την διοργάνωση της τελευταίας Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. Η Σχολή θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Μίκρας με εκπαιδευτές εκ μέρους της ΕΠΟ τον κο Βουτσακέλη Ευστράτιο, κον Κυρανούδη Άγγελο και κο Ζάκα Αθανάσιο. Εκπρόσωποι του Σ.Π.Π.Θ. θα είναι ο κος Ανδριόπουλος Λάμπρος και ο κος Σακκάς Αλέξανδρος.
Παρακαλούνται όσοι προπονητές ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Συνδέσμου στο τηλ. 2310-521213 έως και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και να καταβάλουν τον ποσό των 70 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.