Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Κοκκινοσκουφίτσα στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109
ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ


Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση Ο Λαγός & η Χελώνα….μύθοι του Αισώπου σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του , καθώς παρουσιάζει για 6η χρονιά στην πόλη μας το πασίγνωστο παραμύθι του Σαρλ Περώ όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697. Μετά ακολούθησαν οι Αδελφοί Γκρίμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας

Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!

Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος.

Μια "αθώα" θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί "κωμικές" καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.