Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εκπαιδευτικοί Παιονίας; Δώστες επιτέλους τις οργανικές θέσεις

Ο Σύλλογος Παιονίας γίνεται καθημερινά δέκτης πολλαπλών μηνυμάτων από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι απαιτούν το αυτονόητο, να δοθούν επιτέλους οργανικές θέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των οικείων ΠΥΣΠΕ.

Όπως είναι γνωστό, οι διαδικασίες των υποχρεωτικών μετατάξεων αλλά και των πρόσφατων μεταθέσεων στις 1.686 οργανικές θέσεις των κοινών ειδικοτήτων της ΠΕ, έχουν συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών ειδικοτήτων οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ, καθώς η απόδοση οργανικών θέσεων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα, για τις μη κοινές ειδικότητες της ΠΕ εκκρεμεί επιπρόσθετα και η σύσταση των οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα οι αιτήσεις μεταθέσεων των ειδικοτήτων αυτών να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παιονίας γνωστοποιεί τα αιτήματα των συναδέλφων και καλεί το Δ.Σ. της ΔΟΕ να προβεί σε κάθε μορφή πίεσης για την άμεση επίλυση του παραπάνω ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.