Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζει ο Ιάσων Παπαδημητρίου στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Από την διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου ανακοινώνεται η ολοκλήρωση ακόμη μιας μετεγγραφής. Ο αθλητής Ιάσων Παπαδημητρίου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας.

Ακόμη μια επιθετική προσθήκη ολοκλήρωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Εθνικού ενισχύοντας έτσι τη "φαρέτρα" του Παναγιώτη Διλμπέρη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και στην μεταγραφή αυτή σημαίνοντα ρόλο έπαιξε το νεαρό της ηλικίας του ποδοσφαιριστή καθώς και το γεγονός ότι ο Παπαδημητρίου έχει πολλές παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γέννηση: 20 Μαρτίου 1994 (ηλικία 21), Βόλος, Ύψος: 1,85 μ., Βάρος: 72 kg, Θέση: Επιθετικός, Ομάδες που αγωνίσθηκε: Scoda Ξάνθη, Ζάκυνθος, Μαγνησιακός, Απόλλων Καλαμαριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.