Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Αθλητικές επιδείξεις του Α.Σ. Σωκράτη και του Kinesis Fight Club

Στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν αθλητικές επιδείξεις του Α.Σ. Σωκράτη σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club στις 18 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα διεξήχθησαν προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών.

Οι αθλητές εξετάστηκαν στις τεχνικές τους ικανότητες, στην φυσική τους κατάσταση και στο αγωνιστικό τους επίπεδο.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 45 αθλητές.

Μετά από μια τρίωρη εξέταση έγινε απονομή των ζωνών και του πτυχίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας Inernational Budokai Union Kyodokyokushin που δίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην εξεταστική επιτροπή συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακίδης, Θεόφιλος Φουλεδάκης, Σαράντης Νίκογλου και η Χρύσα Ιωαννίδου.

Ο κ. Γιαννακίδης εκπροσωπεί πλέον επίσημα την παγκόσμια ομοσπονδία Kyodokyokushin στην Ελλάδα και περιμένει των πρόεδρο κ. Macie Mijiak την άνοιξη για προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και Dan.

Έτσι θα έχουν την δυνατότητα οι αθλητες να πάρουν την μαύρη ζώνη απευθείας απο τον επικεφαλή της ομοσπονδίας.

Την επόμενη μέρα στις 19 Δεκεμβρίου ο Α.Σ. Σωκράτης μαζί με το Kinesis Fight Club συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς με επίδειξη Kick Boxing.

Ο κ. Γιαννακίδης μαζί με τον εκπαιδευτή του νέου προπονητηρίου του Α.Σ. Σωκράτη στο 1ΓΕΛ Κιλκίς Σαράντη Νίκογλου και τον αθλητή Δημήτρη Τσαρσιταλίδη παρουσίασαν τεχνικές Kick Boxing.

Ο Α.Σ Σωκράτης απο φέτος πραγματοποιεί τα μαθήματα του στο 1 ΓΕΛ Κιλκις κάθε Τρίτη,Πέμπτη και Σάββατο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και η διεύθυνση του Kinesis Fight Club θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο του Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη για την δυνατότητα που τους δόθηκε να παρουσιάσουν το έργο τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.