Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του Προγράμματος Συν-Ενεργείν

Σε μια λιτή εκδήλωση στη Γουμένισσα επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του Προγράμματος Συν-Ενεργείν που υλοποιεί εδώ και καιρό το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης. Στους σκοπούς και τα επί μέρους χαρακτηριστικά του Προγράμματος, αναφέρθηκαν ο κ. Πέτρος Μπέλλης, ειδικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας και η κ. Μ. Καλογερίδου, στέλεχος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνη του Προγράμματος. 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οφέλη του Προγράμματος και όσων το παρακολούθησαν. «Η σημερινή εποχή, τόνισε, απαιτεί εξειδικευμένη γνώση για τομέα δράσης κι επιχειρηματικότητας. 

Το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί προσεκτικές και κυρίως, μελετημένες και κοστολογημένες κινήσεις. Η εξειδικευμένη γνώση αποτελεί το σημαντικότερο όπλο για την ίδρυση μιας επιχείρησης και τη δημιουργία έστω και μιας θέσης εργασίας που είναι πολύτιμο επίτευγμα, ιδιαίτερα για την πατρίδα μας».

Στη συνέχεια επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο Συν-Ενεργειν από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Δημητρίου π. Χριστόδουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Αθ. Τζούρτζο, τον αντιδήμαρχο Ιω.Αλίρη τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αθ. Τραχανίδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον αντιπρόεδρο κ. Κ. Σιωνίδη, το μέλος της διοίκησης Χρ. Τσανασίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.