Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άθλος Κιλκίς ταξίδεψε στον Αστερόκοσμο Θεσσαλονίκης για να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο19 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα Σαββατα που είχε ο Σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων. 


Η εκδρομή έγινε με σκοπό την χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων άλλα και του σχολείου με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και την ανάπτυξη του αισθήματος της ομαδικότητας διασκεδάζοντας στους χώρους του λούνα παρκ. 

Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την χρήση λεωφορείου του κυρίου Ανδρεάδη προέδρου του Κτελ Κιλκίς δυστυχώς χωρίς να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δυο βαν του συλλόγου λόγο του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων αθλητών. Στην εκδρομή συμμετείχαν αθλητές από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του σωματείου. 

Κατά την άφιξη πραγματοποιήθηκε περίπατος στους χώρους του Αστερόκοσμου όπου παρακολούθήσαν οι αθλητές μικρά σκετς με ξωτικά και μάγους βόλτα στο παγοδρόμιο ,στο λούνα παρκ και συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη όπου οι μικροί μας αθλητές είπαν τι δώρα θέλουν για τα Χριστούγεννα.

Μετά το πέρας της εκδρομής ο pροπονητής Πουντζουκ;iδης Κωνσταντίνος, ο aρχηγός oμάδος Μουτσακης Αναστάσιος και ο βοηθός προπονητή Τριανταφυλλίδης Αποστόλης δήλωσαν ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σεζόν όπου όλοι μαζί παιδιά και μεγάλοι έπαιξαν και έγινα μια όμορφη ομάδα που περιπλανήθηκε στα μονοπάτια του Αστεροκοσμου. 

Κλείνοντας δήλωσαν ότι είναι από τις εκδρομές που βοηθούν τους αθλητές να χαλαρώνουν και να συσφιγγούν τις σχέσεις μεταξύ τους άλλα και μεταξύ προπονητών τους. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μας και το Σωματείο.

Πληροφορίες για τον Σύλλογο μας στην διεύθυνση . www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com

Και στο Facebook : Athlos Fightclub Pountzoukidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.