Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

"Είτε ταυτόχρονα, είτε όχι... λέμε ναι στο θηλασμό"

Υπογράφει η Πηνελόπη Καλπάκα
Φέτος στη φιέστα για τον μητρικό θηλασμό, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, στο ξεονδοχείο HABITAT, οι μανούλες θήλασαν όποτε ήθελαν! Όποτε αποφάσισαν τα μωρά! Ο θηλασμός δεν υπακούει σε ωράρια. Κάποιες μανούλες ανακουφίστηκαν, κάποιες δεν ικανοποιήθηκαν. Σημασία έχει ότι μαζευτήκαμε με αφορμή να θηλάσουμε δημόσια! Είτε ταυτόχρονα, είτε όχι... λέμε ναι στο θηλασμό!

Σε ενα κλίμα χωρίς υπερβολές, με μικρά και συμβολικά δωράκια από καρδιάς, συζητήσαμε, επικοινωνησαμε, ενημερωθήκαμε.Ευχαριστούμε τη μαία του ΠΕΔΥ Zafiroula Kioutachiali που μας πρότεινε ενα νέο χώρο για την πόλη μας που τόσο είχαμε ανάγκη, ενα τμήμα ψυχοπροφύλαξης  μαθήματα ανώδυνου τοκετού, δωρεάν τεστ ΠΑΠ, συμβουλές περί θηλασμού) για γυναίκες εως την ηλικία των 60!. 

Ευχαριστούμε το HABITAT Ellie Pastryshop Kontos Nikoleta Kontou για τη φιλοξενία και τα εδέσματα που προσέφεραν, το Jumbo Κιλκίς Despoina Noula για το "ενα και καλό" δώρο που κέρδισε μια τυχερή μανούλα, την επί χρόνια θηλάζουσα και ενεργό μέλος της ομάδας μας Kiki για τις κεραλοιφές, τη Giota για τις χειροποίητες γιρλάντες και φυσικά την Amalia Diallina Μπουκέτο - Μπαλόνια!Ελπίζω να περάσατε το ίδιο όμορφα με μας.

Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.