Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Δράση για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Β/θμια Εκπαίδευση Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς,
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02, Δρ. φιλ. Γεώργιος Μανωλίδης προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία πιστοποιημένες ενημερωτικές δράσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας (Αριθ. Πρωτ. 166485/Δ4/20-10-2015/Υ.Π.ΠΕ.Θ./Διεύθυνση Σπουδών) από γιατρούς – συμβούλους της Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σε θέματα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή των μαθητών στις εν λόγω δράσεις είναι προαιρετική και δωρεάν και θα πραγματοποιείται, χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων και μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολικών μονάδων.

Επισημαίνουμε ότι για τη συμμέτοχη των ανηλίκων μαθητών απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω δράση έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, αποστέλλοντας το αίτημα τους στον Υπεύθυνο Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Λιναρδάκη Ιωάννη με fax: 2341022339 ή e-mail: politistika@dide.kil.sch.gr, ώστε να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός της δράσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου