Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι εγγραφές για το σεμινάριο καλλιέργειας αρωματικών φυτών για τον 10o κύκλο ξεκίνησαν

Μετά από τη διεξαγωγή ήδη οκτώ κύκλων του σεμιναρίου, την επιτυχή διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., αλλά και από το αμείωτο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί το τμήμα του ενάτου κύκλου, ενώ οι εγγραφές για τον επόμενο κύκλο (10ος) έχουν ήδη αρχίσει.
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη θεωρητική, αλλά κυρίως πρακτική τεχνογνωσία στον τομέα των Φαρμακευτικών Αρωματικών Φυτών (ΦΑΦ) και των Αιθερίων Ελαίων (ΑΕ) όπως: Απασχολούμενους στην Πρωτογενή Παραγωγή Αγροτικών Προϊόντων (Αγρότες – Παραγωγοί), Μεταποιητές Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολόγους Φυτικής Παραγωγής, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Βιολόγους, Δασολόγους, Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Έμπορους ΦΑΦ, Φυτωριούχους κ.ά. Σπουδαστές υπήρξαν επίσης και πτυχιούχοι τελείως άλλων διαφορετικών ειδικοτήτων όπως Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων, Χημικών Μηχανικών, Ιατρών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Θεολόγων, Φυσικών κ.ά.

Εντυπωσιακή είναι η προσέλευση σπουδαστών από απομακρυσμένες περιοχές διαμονής στην Ελλάδα όπως Χανιά , Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Πύλο, Σίφνο, Μύκονο, Χίο, Λειβαδιά, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη κ.α.

Αυτό το Πρόγραμμα / Σεμινάριο Επιμόρφωσης – Κατάρτισης που είναι ενταγμένο στο Πλαίσιο της δια Βίου Μάθησης του ΑΠΘ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι διάρκειας 103 ωρών (από τις οποίες περίπου οι μισές είναι πρακτική άσκηση) και 10 ECTS (Ευρωπαϊκών Μονάδων Εκπαίδευσης), έχει κόστος 700 ευρώ – που καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 350 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και τα βιβλία αξίας περίπου 120 ευρώ που διατίθενται δωρεάν στους σπουδαστές.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να τα παρακολουθήσουν, τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται επί 10 εβδομάδες, κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.seminariaaromatikonfiton.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (πληροφορίες κα Γαβριέλη Χρυσή τηλ. 2310 997644 και 6976452714) - από την ιστοσελίδα - και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική γλώσσα και εφόσον υπάρχουν τα ακόλουθα: 2. Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας, 3. Τίτλοι σπουδών, 4. Πιστοποιητικά τίτλου σπουδών ξένων γλωσσών .

Στο youtube μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τα μαθήματα του σεμιναρίου: https://www.youtube.com/watch?v=sYUi3OO3Plg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.