Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με προέδρους σχολικών επιτροπών, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς

Μια ακόμα παραγωγική και χρήσιμη συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τους προέδρους σχολικών επιτροπών, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς της Παιονίας.
Με αφορμή την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Πενταετίας 2014 – 2019 συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση των υφιστάμενων σχολικών δομών ενώ αναπτύχθηκαν από πλευράς εκπαιδευτικών ιδέες και προτάσεις με γνώμονα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών παιδείας στους νέους της περιοχής μας. Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να ιεραρχήσει τα προβλήματα πάντα με τη συνεργασία των σχολικών επιτροπών και να δώσει λύση σταδιακά ειδικά όσον αφορά τις επισκευές σε φθορές κτιρίων.

Με πρόταση του δημάρχου κ. Γκουντενούδη και τη σύμφωνη γνώμη Α’θμιας και Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής δρομολογήθηκε η διοργάνωση διαγωνισμού έκθεσης με τη συμμετοχή μαθητών Β’θμιας Εκπαίδευσης των Λυκείων και Γυμνασίων της Παιονίας, οι οποίοι θα κληθούν να παραθέσουν το όραμά τους για το νέο Δήμο Παιονίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου