Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τμήμα Χάντμπολ ΓΑΣ Κιλκίς: «Αποτελείτε κομμάτι της οικογένειά μας….ελάτε να φωνάξουμε μαζί!»


Το τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναλογιζόμενο των ευθυνών του προς το κοινωνικό σύνολο θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές απέναντι σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Θεωρούμε πως οι αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καλεί όλα τα μέλη των ειδικών σχολείων της πόλης του Κιλκίς καθώς και των συλλόγων ατόμων με αναπηρία στο γήπεδο (νέο ΔΑΚ Κιλκίς) για όλους τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής σεζόν καθώς και όλα τα παιχνίδια της σεζόν 2015-2016 με δωρεάν είσοδο. 

Η πρόσκληση αφορά τους μαθητές, το προσωπικό και τους γονείς που θα συνοδεύουν τους μαθητές. Το προσωπικό του νέου ΔΑΚ Κιλκίς έχει φροντίσει ήδη για την φιλοξενία των «μελών της οικογένειάς μας» με τη διαθεσιμότητα ειδικών τουαλετών ΑΜΕΑ, πλήρους εξοπλισμένου ιατρείου για την αντιμετώπιση τυχών περιστατικών καθώς και την πρόσβαση και παραμονή τους εντός των εγκαταστάσεων. 

Η υλοποίηση του προγράμματος /πρόσκληση έχει ολοκληρωθεί με τα παρακάτω τμήματα και καλούμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας gackilkishandball@outlook.com για επιπλέον πληροφορίες. 

- 6/Θ Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς 
- Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς) 
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς "βηματίΖΩ" 

«Γιατί αποτελείτε κομμάτι της οικογένειά μας….ελάτε να φωνάξουμε μαζί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.