Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στραβοπάτησε και κόλλησε στο μηδέν ο Κιλκισιακός

Στραβοπάτημα για τον Κιλκισιακό που αν και καλύτερος έμεινε στο 0-0 μέσα στο Νέο Γυναικόκαστρο κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο ΑΟΚ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με συνέπεια να είναι δώδεκα πόντους πια μακριά από τη κορυφή. Πάντως από ό,τι φαίνεται η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες μετεγγραφές.
Ο Γιώργος Χοτζούδης έκατσε στον πάγκο αντικαθιστώντας τον Κώστα Νικολαΐδη και αμέσως έκανε αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Η ομάδα του είχε την κατοχή και προσπαθούσε να «ανοίξει» από τα πλάγια την αντίπαλη άμυνα.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Κιλκισιακό, και είχαν ως στόχο να «Χτυπήσουν» στην αντεπίθεση αφού φάνηκε πως και ο βαθμός σε αυτό το ματς θα ήταν θετικό αποτέλεσμα για αυτούς.

Πρώτη καλή στιγμή στο 6’ για τον Κιλκισιακό όταν ο Παρπουτσής με το αριστερό έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο αργότερα νέα καλή στιγμή με τον Τηλέμαχο Παπαδόπουλο να γυρνά την μπάλα στο Σωκράτη Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε άμεσα το σουτ όμως ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ππαδόπουλος μπλόκαρε.

Το Νέο Γυναικόκαστρο εν συνεχεία ισορρόπησε, αμύνθηκε ακόμη καλύτερα, αλλά δε μπορούσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο επιθετικά. Στο 40’ βέβαια λίγο έλειψε ο Στάθης Νικολαΐδης του Κιλκισιακού να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 42’ ο Παρπουτσής βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο πορτιέρο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε.

Στο δεύτερο μέρος ο Μίλτος Γρηγοριάδης μπήκε σέντερ φορ και λίγο έλειψε να σκοράρει στο 52’ όμως το πλασέ του έφυγε έξω. Στο 65’ κεφαλιά του Τηλέμαχου Παπαδόπουλου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Χ. Μουρατίδη, και πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Παρπουτσή πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 83’ όταν ο Χρήστος Παρπουτσής με ένα σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 87’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο Κετικίδης βρήκε μπάλα και όχι τα πόδια του Στράντζαλη.

ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ: Δ. Παπαδόπουλος, Ε. Παπαδόπυλος, Σ. Σεβαστόπουλος, Α. Σεβαστόπουλος, Χ. Μουρατίδης, Μαρμαρίδης (53’ Ζαφειρόπουλος), Μ. Απατζίδης, Μιχαηλίδης, Δημητριάδης (81’ Παρπαράς), Σ. Μουρατίδης (85’ Η. Παπαδόπουλος), Στράντζαλης.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Γεωργιάδης, Μαριόγλου, Κετικίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Καρπούζης (71’ Π. Παπαδόπουλος), Τ. Παπαδόπουλος, Σωκ. Παπαδόπουλος, Παρπουτσής.

Ήττα για τη δεύτερη ομάδαΗ δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Μαυρονέρι. Παρόλα αυτά όμως πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. 

Χαρακτηριστικό είναι πως στη βασική ενδεκάδα βρέθηκαν εννιά 15χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 22χρονος, ενώ μπήκαν ως αλλαγή άλλοι δύο 15χρονοι και ένας 17χρονος.

Παρά το γεγονός πως είχαν απέναντί τους την καλύτερη ομάδα του ομίλου, οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Πελίδη τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βάσει της εικόνας του παιχνιδιού δικαιούνταν κάτι πολύ παραπάνω.
Μπορεί να έμειναν πίσω στο 6’ έπειτα από στατική φάση, όμως μετά το τέταρτο ανέλαβαν τα ηνία. Στο 35’ ο Τάσος Μασμανίδης σημείωσε γκολ το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Πέντε λεπτά αργότερα ανατροπή του Στέλιου Φιλιππίδη μέσα στη περιοχή, με το πέναλτι όμως να μη δίδεται ποτέ.

Και αφού εκεί που θα μπορούσε να έρθει ακόμη και η ανατροπή, έγιναν οι λάθος υποδείξεις, το Μαυρονέρι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία, και στο 55’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Κιλκισιακού Β΄ προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος είδε στο 80’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα να «πετάγεται» στο «παραθυράκι» του και να απομακρύνει το φάουλ του, και στο 85’ ο Σωτήρης Κωφίδης είχε οριζόντιο δοκάρι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄ : Χατσικίδης, Κουρτεσίδης, Ντοριάν, Μόνης, Κ. Τσακιρίδης, Γ. Κουραλίδης (65’ Φανίδης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Ιωσηφίδης (80’ Κωφίδης), Μασμανίδης (82’ Τσίρκας).

Στην Αξιούπολη βρέθηκαν το Σάββατο η ομάδα Παίδων, και μια ομάδα Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Οι Παίδες του κ. Πελίδη αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφού ήταν καλύτεροι δεν πέτυχαν όμως γκολ και πλήρωσαν τις χαμένες τους ευκαιρίες, δεχόμενοι αυτοί χάνοντας εν τέλει με 1-0.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη επικράτησαν με 7-5 του Εθνικού, ενώ οι Προτζούνιορ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισαν με 3-1 το αντίστοιχο τμήμα της Αξιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.