Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Νέες επιτυχίες για τους δρομείς του ΓΑΣ Κιλκίς

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 130 αθλητών και αθλητριών,ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ διοργάνωσε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία αγώνα σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ» στα πλαίσια των «Στ’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, το Δήμο Αλεξάνδρειας και τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Ο καλός καιρός για την εποχή και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κούρσες βοήθησε όσους αγωνίστηκαν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις , αλλά και τους θεατές να απολαύσουν ένα όμορφο αθλητικό θέαμα.

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλια, ενώ είχε ακόμη δύο αθλητές αθλητές του στην πρώτη οκτάδα, δείγμα της εξαιρετικής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και τους προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Ούτε σε αγώνα δρόμου σε άσφαλτο, όπως ήταν στην Μελίκη τα 1000 μ της κατηγορίας τους είχαν αντίπαλους οι Στέλλα Παρασκευά και ο Αλέξανδρος Αλερού, κερδίζοντας με εξαιρετικές επιδόσεις όλους τους συναθλητές τους που τους συναγωνίστηκαν, ενώ στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε η θαυμάσια φέτος Όλγα Νικολαίδου στα 2000 μ μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα.

Θέσεις στην πρώτη οκτάδα κατέκτησαν ο δεκατετράχρονος Δημήτρης Καραμανίδης 4ος στα 3000 μ και ο οκτάχρονος Σταμάτης Παρασκευάς 8ος στην κατηγορία 1000 μ μίνι αγοριών

Την αποστολή στην Μελίκη συνόδεψε ο προπονητής του Βασίλης Ορμανίδης αλλά και γονείς των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.