Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Kinesis-Gym Kilkis: Zumba Masterclass with Lina Telis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba® Jammers της χώρας!

«Zumba® Jammers» είναι οι επίσημοι χορογράφοι της εταιρείας Zumba Fitness, LLC που βοηθούν και εκπαιδεύουν περαιτέρω τους πιστοποιημένους ΖΙΝ Instructors κάθε χώρας. Μία από τους 5 Zumba® Jammers της Ελλάδας, η Λίνα Τέλη, έρχεται στο Κιλκίς για ένα μοναδικό Masterclass μιάμισης ώρας μαζί με την Instructor μας, Barbora Κοσμίδου. 

Έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων, εκδηλώσεων, videoclips, συναυλιών και φιλανθρωπικών events, κατάφερε πρόσφατα να ταξιδέψει ως το Οrlando των ΗΠΑ για να συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο του Zumba® και να μοιραστεί τη σκηνή με τους κορυφαίους εκπαιδευτές (ΖES™) του κόσμου. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα είναι κοντά μας για ένα και μόνο Masterclass που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Το event θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Fitness Training Hall του Kinesis–Gym και είναι ανοικτό για μέλη και μη του γυμναστηρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι στην ‘’συμβολική ‘’ τιμή των 2,0€.

*προπώληση εισιτηρίων στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή από την Zumba Instructor μας, Barbora Κοσμίδου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 έως τις 23.00. Σάββατο 12.00 έως τις 20.00. Κυριακές Κλειστά
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:25ης Μαρτίου 24 & Τσιρογιάννη Γωνία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23410 - 20450
FAX: 23410 - 20450
EMAIL: kinesisk@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου