Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Φαιδρή και προκλητική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση Ανθρακίδη"


Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Σε απάντηση της τουλάχιστον φαιδρής και προκλητικής ανακοίνωσης της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να βαφτίσει το κρέας ψάρι, έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικά τα κάτωθι: 


Οι νυν διοικήσεις των νοσοκομείων εκρίθησαν και τοποθετήθηκαν στα νοσοκομεία μέσω της διαδικασίας ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος του νόμου 4052/2012, διαδικασία την οποία ακολουθεί, στρεβλά όμως, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι θητείες των διοικητών οι οποίες και διεκόπησαν βιαίως και παρανόμως, ήταν τριετείς και συνεπώς έληγαν νομοθετικά στο τέλος του 2016. Περιμέναμε να είστε περισσότερο διαβασμένοι. 

Προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχαν πάντοτε και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως το τελευταίο έτος κατά τη διάρκεια της καταστροφικής διαχείρισης του ευαίσθητου τομέα της υγείας από την κυβέρνηση των νεόκοπων μνημονιακών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γιγαντώθηκαν. Η βαρουφάκεια διαπραγμάτευση σας σε συνδυασμό με τις καταστροφικές συνέπειες των capital controls τα οποία επέβαλε η ανικανότητα της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, οδήγησαν σε ασφυξία τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας. 

Πως είναι δυνατόν να ευαγγελίζεσθε εσείς ότι δήθεν θα επιλέξετε διοικήσεις νοσοκομείων με κριτήρια αξιοκρατικά, όταν με το που βγήκατε κυβέρνηση διορίσατε τον πρώην γραμματέα της νομαρχιακής σας επιτροπής ως αντιπρόεδρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και μάλιστα ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών στο Δ.Σ. ; 

Επίσης, τον νυν γραμματέα σας τον διορίσατε ως πρόεδρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, προτού καν αναλάβει τα κομματικά του καθήκοντα!!! Αλήθεια με ποια αξιοκρατική διαδικασία διορίστηκαν άραγε οι ως άνω στις θέσεις αυτές όπως και εκατοντάδες άλλοι (μεταξύ αυτών τέκνα, ανέψια και διάφοροι άλλοι ομόκλινοι/ες) που στελεχώνουν τον κομματικό σας στρατό; Μήπως σε λάθος σπίτι αναζητάτε το σχοινί του κρεμασμένου;

Οι κυβερνητικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύτατες για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας. Μέσα σε ούτε ένα χρόνο διακυβέρνησης κατάφεραν να ισοπεδώσουν ό,τι μέσα σε πέντε χρόνια πέτυχε ο ελληνικός λαός με θυσίες. Χρέωσαν με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ την χώρα με τις επικίνδυνες και τραγελαφικές παλινωδίες τους χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπιστίας εντός κι εκτός της χώρας. 

Διέλυσαν και αφελλήνισαν το τραπεζικό σύστημα, πούλησαν τα κόκκινα δάνεια στα ξένα αρπακτικά, μειώνουν περαιτέρω μισθούς/συντάξεις και χτυπούν ανελέητα το αγροτικό εισόδημα οδηγώντας την πρωτογενή παραγωγή σε μαρασμό και εξαφάνιση. Απόδειξη των ανωτέρω η επιβολή από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» ενός επαχθέστατου νέου μνημονίου, του καταστροφικότερου όλων.

Σας συμβουλεύουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρώσετε το κομματικό ενδιαφέρον σας στην αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση που λυσσαλέα στηρίζετε μέσω «νέων κοινωνικών αγώνων» και «απεργιών» όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε, ελπίζουμε χωρίς γιαούρτια και αγανακτισμένους αυτή τη φορά…

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.