Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis Fight Club

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing. Στην διοργάνωση The Rocks of Mart Arts που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες την προηγούμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Club Ekko.
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με τον αθλητή Στάθη Ασίκη, που μετά την τελευταία του νίκη στο διεθνές πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών πρόσθεσε ακόμα μια νίκη με νοκ αουτ και αυτήν την φορά. 

Αυτήν την στιγμή ο Στάθης Ασίκης βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του.

Σε έναν δύσκολο αγώνα κατάφερε να επικρατήσει έναντι του αντιπάλου του στον πρώτο γύρο και απέδειξε και πάλι ότι είναι έτοιμος για μεγάλες διοργανώσεις.
Στην γωνία του βρισκόταν ο μεγάλος πρωταθλητής του Kick Boxing Σωτήρης Τζιβελής, που τελευταία επέστρεψε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα K1 στην Ιταλία με αργυρό μετάλλιο.

Ο Σωτήρης Τζιβελής είναι ενεργός αθλητής του Α.Σ. Σωκράτη.

Πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του Στάθη Ασίκη έμεινε και ο προπονητής του Αντώνης Γιαννακίδης, που μετά τις επιτυχίες του αθλητή του μιλάει ήδη με διοργανωτές για τον επόμενο του αγώνα. 

Το Kinesis Fight Club θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του την εταιρία Force1, το κατάστημα Domino, την εταιρία Bionike,το εστιατόριο Βαλσαμικο και την Bodyguard Academy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.