Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Κιλκίς: Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) για την Πολιτική Προστασία

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συγκλήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν ο σχεδιασμός και οι ενέργειες πολιτικής προστασίας του Δήμου Κιλκίς για το 2015 – 2016 ενώ εκτέθηκε από πλευράς συμμετασχόντων ο βαθμός ετοιμότητας του κάθε φορέα για τη συνολική διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη χειμερινή περίοδο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων στις επιχειρησιακές δράσεις κατά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι προϊστάμενος τμήματος σχεδιασμού και πρόληψης πολιτικής προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Ελευθέριος Μανούσης, από το αυτοτελές γραφείο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ο Παύλος Ιακωβίδης και Φώτης Αλτιπαρμακίδης από τα Π.Σ.Ε.Α., ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς Στέφανος Δουδουλακάκης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς Αθανάσιος Αραμπατζίδης και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας Ιωάννης Πολιτίδης, ο κ. Γεώργιος Μπαβέλης ως εκπρόσωπος της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''Πόντος'', οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελένη Αναστασιάδου, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς Πασχάλης Αποστολίδης, ο προϊστάμενος του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς και υπεύθυνος για το συντονισμό των συνεργείων πολιτικής προστασίας Ιωάννης Διαμαντίδης, ο κ. Βλαδίμηρος Κωνσταντινίδης ως εκπρόσωπος του Δασαρχείου Κιλκίς και ο κ. Γεώργιος Ελευθεριάδης από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου